School Blog

Internationella kvinnodagen

IES Sundbyberg

I fredags förra veckan, den 8:e mars, så arrangerades en tipspromenad för eleverna här på skolan för att uppmärksamma Internationella kvinnodagen. 

Grattis till vår vinnare som svarade rätt på 8 av 10 frågor! 

From the Principal

Information om intag till HT 2019

IES Sundbyberg

Vi har startat upp antagningsprocessen till nästkommande läsår, 2019/2020. Vi planerar att ta in elever i årskurs 4-7. Vi planerar inte att öppna upp för årskurs 8-9 i år. Antagningsprocessen kommer att pågå under våren/sommaren tills alla platser är fyllda. Om ni har några frågor, vänligen läs mer på vår hemsida eller kontakta oss direkt.

From the Principal

Härlig start på vårterminen

IES Sundbyberg

Vårterminen är i full gång och eleverna har just haft sin första "Winter Sports Day" där skridskoåkning stod på schemat. Eleverna i årskurs 5 har varit på en konsert med klassisk musik på Konserthuset och eleverna i årskurs 4 kommer besöka Dramaten efter Sportlovet. 

Vi har just startat upp antagningsprocessen till nästkommande läsår, 2019/2020. Vi planerar att ta in elever i årskurs 4-7. Vi planerar inte att öppna upp för årskurs 8-9 i år. Antagningsprocessen kommer att pågå under våren/sommaren tills alla platser är fyllda. Om ni har några frågor, vänligen läs mer på vår hemsida eller kontakta oss via mejl. 

Julavslutning

Christmas IES Sundbyberg

Innan det var dags för elever och lärare att gå på jullov så hade vi en fantastiskt lyckad julavslutning. Under firandet uppträdde några av våra elever med dans, sång och instrument. Även vi i personalen bjöd eleverna på skönsång! 

Vi delade ut priser till elever som visat prov på det lilla extra under höstterminens gång. Priserna delades ut i två kategorier, bästa akademiska resultat och för att vara ett föredöme enligt vårt IES etos.  Vi önskar även gratulera klass 4A som blev "Class of the Term". 

Vi ser fram emot att träffa alla igen och hoppas kunna fortsätta i samma anda också under vårterminen 2019. 

Christmas IES Sundbyberg

From the Principal

Välkomna tillbaka!

IES Sundbyberg

Välkomna tillbaka!

Jag hoppas att ni alla har haft ett avkopplande och härligt jullov. Ett stort tack för ert stöd under vår första termin på IES Sundbyberg. Vi är så stolta över den fantastiska start vi haft och ser mycket fram emot vårterminen 2019.

Planeringen av skolåret 2019/20 är i full gång och under våren kommer vi att sätta igång med rekryteringen av nya lärare och personal, samt antagningsprocessen. Renoveringen av resterande del av vår skolbyggnad går enligt plan.

Vi ser fram emot att träffa er alla igen.

Vänligen,
Ms Kinberg

Sidor