Junior Club

Vad är Junior Club? Junior Club är ett fritids som erbjuds till våra elever som går i årskurs 4-5. Det är en plats där eleverna kan utforska sin kreativitet och få  möjlighet att umgås med elever från andra klasser. Syftet med vår Junior Club är att ge ett brett utbud av aktiviteter och att aktivt engagera alla barn genom uppmuntran att ha kul.

Vad händer i Junior Club? Junior Club startar varje dag efter skoldagens slut med mellanmål. Därefter finns det möjlighet att delta i en rad aktiviteter som tex. idrottsturneringar och lekar i idrottssalen, konst och hantverk, musik och dans, bakning, brädspel och diverse andra organiserade aktiviteter som är schemalagda för varje vecka.

När öppnar vi? Vår Junior Club är öppen från att skolan slutar till kl. 17:00. Vi håller inte öppet på morgonen eller när skolan är stängs, såsom under lov, klämdagar eller studiedagar. 

Hämta från Junior Club: Vänligen kontakta vår Junior Club personal innan du hämtar ditt barn. Vi ber er att vänta på ert barn på skolgården vid vår huvudentré. 

Junior Club telefon: 076-891 43 36

Inga obehöriga besökare får lov att vistas i skolbyggnaden av säkerhetsskäl. 

Daglig procedur: För att garantera våra elevers säkerhet, måste ALLA medlemar både skriva in sig när man kommer till Junior Club och skriva ut sig när man går hem för dagen. Detta måste göras varje dag. Syftet med detta är att vi alltid måste veta när ert barn har gått hem. Om ert barn går hem direkt efter skolan, och inte deltar i Junior Club en dag, kräver vi fortfarande att de skall skriva ut sig och meddela en i personalen innan de går hem. Om barnet är frånvarande från skolan på grund av sjukdom eller andra skäl, måste ni sjukanmäla barnet på morgonen till skolan.   Om någon annan vuxen hämtar ert barn och inte har angetts på registreringsformuläret, vänligen skicka ett meddelande till personalen på Junior Club med ert barns namn och vem som ska hämta upp och vid vilken tid.